Autor: 021.rs

Novi Sad
15.01.2023.
06:58 > 06:58
Jednokratna novčana pomoć koju Sremski Karlovci daju za novorođenčad povećana je u odnosu na prethodnu godinu.
  • Slavko

    15.01.2023 13:30
    Karlovčanke
    Ko će da pravi decu?! Oni što imaju 5,pa dodaju još 6,7 a te znate.
    Karlovčanki a i Karlovčana nema,evo bili su praznici-sećam se za Badnje veče da je to nekad bilo sve puno mladih,proslava... A sada nigde nikoga.
  • Slavko

    15.01.2023 13:19
    Karlovci
    Karlovci su grad duhova,bilo je ranije omladine-danas je sve to u Beogradu ili belom svetu...
  • Ja

    15.01.2023 10:57
    Ja bih dete ali nemam posao, nemam ni ko da mi pomogne oko deteta. Šta ja da radim? Propali životi koji nemaju vezu za posao.
  • Novosadjanka

    15.01.2023 09:57
    Lepo
    Bar nesto pozitivno u ovom sivilu, a gde je NS? Sta NS daje, na sta se trose novci? Ovde ni kuce ne vredi gajiti, kamoli dete, privatan pregled decjeg specijaliste je 7500, ko ima ima, ko nema moze da umre. Tako otprilike izgleda realnost. Eto pozabavite se temom gde idu nasi doprinosi.
  • Pravdoljub

    15.01.2023 08:45
    Kasno je za sve
    Nema smisla nadati se boljem. Jednostavno, treba pofledati da je mesto za prethodnu deceniju izhubilo oko hilkadu stanovnika i da sve egsistencijalne potrebe morate potražiti u Novom Sadu. Kriminal, neznanje i bahatost su na vrhuncu a to vodi u biološki nestanak. Međutim, ne postoji empatija prema onima koji su sami izabrali baš obakvu budućnost. Takvi nisu prodali sebe, svoje poštenje i ponos, već su uništili sve ono što su prethodne generacije stvarale, a šro je još gore, izbrisali su svaku nadu u bolju budućnost svojoj deci!
    U tako malignom okruženju ne postoji sutra i zato je potrebno pustiti da se okonča ovaj proces nestanka, a velika je iluzija da će krečenje nekoliko fasada isključivo u centru mesta nešto promeniti!
    Neka svako živi u scom svetu: onima koji misle da im je danas dobro, biće u prilici da ove rečenice pročitaju i kasnije, a tada će im biti mnogo jasnije. Međutim, tada će i za njih biti kasno!
  • Jasna

    15.01.2023 07:47
    A Sremski Karlovci
    Lepa inicijativa ali kada bi bila iskrena!
    U tom malenom, i nekada slatkom gradiću, situacija u svim segmentima je više nego katastrofalna!
    Gradić se pretvorio u jedn zapuštenu selendru, ulice razrovane, prašnjave ili blatnjave, infrastruktura ili ne postoji ili je uništena jer se ne obnavlja, mesto je užasno zapušteno i prljavo...
    I verujem da je ovaj gest "gradskih otaca" više čin zamazivanja očiju narodu nego što je u pitanju zaista iskrena briga o natalitetu u Sremskim Karlovcima.
    Zbog čega je onda bukvalno privilegija dobiti slobodno mesto u državnom dečijem vrtiću?
    Zbog čega je onda manjak pedijatara u lokalnom Domu zdravlja?
    Zbog čega ima toliko narkomanije u Karlovcima?
    Zbog čega nam je omladina raspuštena i skoro van ikakve kontrole?
    Zbog čega, zbog čega, zbog čega...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna